Blog

Műköröm kellékek használata

2013.03.14 15:02

Hogy hogyan is kéne a műköröm kellékek élettartamát növelni, vagy éppen megfelelően karbantartanod őket? Megmutatjuk neked felvételeinken pár hasznos és egyszerű tanáccsal, hogyan is tarthatod eszközeid hosszú ideig kifogástalan, jó állapotban, illetve miként is kéne őket szakszerűen alkalmaznod munkád során.

https://www.mukorom.tv/kellekek

Nyíregyházi körmök

2013.01.07 14:06

A műköröm világszerte keresett és népszerű kiegészítő a nők körében. Hazánkban is sokan vágynak elegáns, mutatós vagy éppen extrém körmökre. Minden nagyobb városunkban, így a műköröm Nyíregyháza városában is közkedvelt, és már szinte nélkülözhetetlen. Oldalunkon több száz műkörmös város közül választhatsz.

https://www.mukorom.hu/mukormosok/nyiregyhaza

Zselés körmök

2012.12.13 17:17

A zselés műkörmök népszerűsége kiemelkedő, hiszen számos jó tulajdonsága ennek a köröm típusnak. Zselés köröm készülhet beépített, tip-es technikával, sablonnal vagy éppen sajátköröm megerősítése céljából is. Ráadásul nemcsak építésre, hanem díszítésre is kiváló lehetőségeket kínál. A feltöltött képek között építésre és díszítésre is találsz rengeteg példát a klasszikus vagy éppen az extrém körmök formájában.

https://www.mukorom.hu/mukorom-mintak/zseles-mukorom-kepek

Műköröm festészet

2012.12.05 14:57

A műköröm festés gyönyörű, és ellenállhatatlan körmöket varázsol az ujjakra, amelyek elkészítésének csak a képzelet szabhat határt. Egymozdulat technikával, akril és akvarell festékekkel könnyűszerrel, és villámgyorsan elkészítheted alkotásaidat. A legszebb motívumok közé tartoznak a virágok, a pillangók és a fantasy minták is. Látogass el hozzánk, és nyerj újabbnál, újabb ötleteket, a soron következő alkotásaidhoz.

https://www.mukorom.hu/mukorom-mintak/akril-koromdiszites

Profi műköröm alapanyagok és kellékek

2012.09.12 11:36

Változatos, magas minőségű  műköröm alapanyagok  és kellékek sokasága vár téged oldalunkon. Webáruházunkban megtalálod a legprofibb alapanyagokat, és kellékeket, amelyek segítenek neked kihozni a maximumot magadból.

https://www.brillbird.hu/mukorom-alapanyagok

Műkörmös hibák orvoslása

2012.09.10 11:30

A tökéletes műköröm anyagok használata egyedül nem elegendő, ahhoz, hogy hibátlan körmöket készíts. A kellő szakértelem, és a folyamatos naprakész tudás szükséges, ahoz, hogy megfelelően tudd alkalmazni a különböző anyagokat, és eszközöket. Cikkünk elolvasásával, talán már azonnal orvosolni tudod a legalapvetőbb hibákat.

https://www.crystalnails.hu/termekleiras/4-mukorom-hibak

Gél lakk: A kettős hatású csoda

2012.09.04 15:00

Kétszeres hatás egy termékben. A gél lakk rugalmas és erős tulajdonsága miatt alkalmazhatod, a saját köröm erősítésre, vagy akár műkörömre zseléként is. Magas pigment tartalmának köszönhetően pedig kiválóan fed, még 1 rétegben is, valamint gyors kötésének köszönhetően pillanatok alatt gyönyörű, és tartós körmeid lehetnek.

https://www.brillbird.hu/mukorom-mintak/gel-lac

Műkörmösök Budapesten

2012.09.03 14:07

Rengeteg a műkörmös budapesten, de mi segítünk neked megtalálni a számodra legtökéletesebbet. Oldalunkon Budpesten kerületenként, a fővároson kívűl, pedig az ország minden pontjáról regisztrált körmösök várnak rád településenként, városonként és megyénként. Gyere és keress nálunk!

https://www.mukorom.hu/mukormosok/budapest

Gyönyörű körömdíszítések

2012.08.31 18:08

Lélegzetelállító műköröm képek várnak rád kiváló műkörmösöktől és hallgatóktól egyaránt. Böngéssz kedvedre, a számtalan minőségi műkörmös alkotás közül, amelyek folyamatosan követik a legfrissebb divatot, a legnépszerűbb trendeket. Gyere és nézd meg nálunk a gyönyörűbbnél gyönyörűbb  díszítéseket, technikákat és formákat.

https://www.brillbird.hu/mukorom-kepek

Műkörmös alapképzés az Elite körmösakadémián

2012.08.27 11:29

Sikerszakmát szertnél? Tanulj műkörmösnek! Az Elite műköröm építő szakképzés az egyik legnívósabb képzőintézménytől, világbajnok oktatókkal! A 3,5 hónapos tanfolyam, akár munka mellett is végezhető! A nálunk szerzett OKJ-s bizonyítvánnyal kiválthatod vállalkozói igazolványod, ráadásul a bizonyítvány előfeltétele a további műkörmös, vagy pedikűrös szakma folytatásának is.

https://www.mukorom-tanfolyam.com/mukoromepito-tanfolyam-t3

<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>